:: Αρχική :: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Δημιουργία λογαριασμού
pasapek
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ - ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ
Στοιχεία χρηστών
Κεντρικό μενού
Μενού χρηστών

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Σύνδεσμοι συνεργατών μας:
Hypermorph Web Design & hosting
Πίνακες παραχώρησης

Αποτελέσματα αδειών περιπτέρων

Από το Τμήμα Περιπτέρων, Κυλικείων, Σωματείων, Εθνικής Αντίστασης της Δ/νσης Αστικών Υποθέσεων της Νομαρχίας Αθηνών ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αδειών εκμετάλλευσης - παραχώρησης περιπτέρων.

Οι πίνακες των αποτελεσμάτων (δικαιούχων, απορριπτέων) είναι διαθέσιμοι στα σχετικά αρχεία στο τέλος του παρόντος άρθρου.  Επίσης, έχουν τοιχοκολληθεί στα γραφεία της αρμόδιας Υπηρεσίας (Βούλγαρη 2 & Πειραιώς, 7ος όροφος).

Περισσότερα...
Όλοι οι πίνακες
Ενδιαφέροντα άρθρα:
Υπουργεία:

Εθνικής Άμυνας

ΥΠΕΧΩΔΕ

Εσωτερικών

Υγείας

Εμπορίου

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ -ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  • Άδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου, κυλικείου, κουρείου ή καφενείου  δικαιούνται όσοι παίρνουν πολεμική ή στρατιωτική αναπηρική σύνταξη και τα θύματα των κατηγοριών αυτών.
  • Με τον νέο ΠΔ/37/2009  ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ  και μόνον δικαιούνται κατά σειρά προτεραιότητας  οι αγωνιστές Κύπρου, τα ΑΜΕΑ και οι Πολύτεκνοι.
  • Βασική προϋπόθεση για τους νέους δικαιούχους να έχουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα και ετήσια  έσοδα κάτω των 12000 ευρώ. Η ιδιοκατοίκηση και το αναπηρικό επίδομα απαλλάσσονται.  Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίρνουν σύνταξη (έστω και αναπηρική) προσμετράται σαν εισόδημα.
  •   Επιπλέον η απόφαση από την οποία προκύπτει η πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας για τα ΑΜΕΑ απαιτείται να είναι της Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του ΙΚΑ, σύμφωνα με το άρ. 6 του ν. 2556/1997.
  • Στις κατά τόπους Νομαρχίες υπάρχει μικρή απόκλιση όσον αφορά τα δικαιολογητικά των αιτούντων

Διαφήμιση
Η φωνή των αναπήρων
Αναζήτηση
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Ανακοινώσεις
Όλες οι ανακοινώσεις
Πρόσφατα άρθρα:
Νομαρχίες:
Εορτολόγιο:

Copyright © 2009 ΠΑΣΑΠΕΚ - pasapek.gr - All rights reserved
Designed & Hosted by Hypermorph